Zdieľanie

Z. Dolinková chce predstaviť projekt nemocnice v Bratislave po schválení vládou Bratislava 26. apríla (TASR) - Celý projekt univerzitnej nemocnice v Bratislave chce ministerka zdravotníctva Zuzana ...

authorTASR dateVloženie/úprava Piatok, 07.05.2024 categoryDenné správy commentsČítané 199x

Bratislava 26. apríla (TASR) - Celý projekt univerzitnej nemocnice v Bratislave chce ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas-SD) predstaviť verejnosti po schválení vládou. Odmieta prekrúcanie faktov v súvislosti s projektom a zmenou rozhodnutia pri výstavbe nemocnice Rázsochy, pre ktoré ju chce z funkcie odvolávať opozičné KDH.
"Je smutné, ak sa opozičná politika zmení na obyčajný politický bulvár. Predstavitelia KDH v súvislosti s témou nemocnice Rázsochy konšpirujú bez reálnych faktov, postaviť odvolávanie ministra na základe konšpirácií je dôkazom zúfalého kroku jeho iniciátorov," uviedla Dolinková.
Opozičné KDH v piatok avizovalo iniciatívu na odvolanie ministerky. Tvrdí, že miesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica. Hovorí o neodbornom rozhodnutí s negatívnymi dôsledkami na pacientov. Rozhodnutie kritizovalo aj opozičné hnutie Slovensko. Opätovne vyzvalo opozíciu k podpore návrhu na odvolanie ministerky.


luc ima

Štítky :

lekari reklama

lekari reklama