Zdieľanie

TTSK: V Galante prezentujú na festivale Tu a Teraz dôležitosť duševného zdravia Galanta 9. júna (TASR) - Festival holistického zdravia s názvom Tu a Teraz, ktorý je ...

authorTASR dateVloženie/úprava Piatok, 19.04.2024 categoryDenné správy commentsČítané 126x

Galanta 9. júna (TASR) - Festival holistického zdravia s názvom Tu a Teraz, ktorý je rozšírením projektu pre pomáhajúce profesie 5P, zameraného na prevenciu syndrómu vyhorenia a podporu duševného aj fyzického zdravia, sa uskutočňuje v piatok v priestoroch Centra sociálnych služieb Galanta a v priľahlom parku saleziánskeho domu. TASR o tom informoval odbor komunikácie Trnavského samosprávneho kraja (TTSK).
"V časoch rýchlych zmien je festival príležitosťou na zastavenie, zamyslenie a prehodnotenie toho, čo v živote chceme a potrebujeme. Návštevníci sa môžu tešiť na atraktívny program a zaujímavých hostí, ktorými sú napríklad Vojta Nedvěd, Allan Mikušek alebo pomológ Ivan Hričovský. Návštevníci si odnesú dobré rady a odporúčania, ako sa starať o svoje duševné i fyzické zdravie," uviedla riaditeľka odboru sociálnych vecí TTSK Blažena Flamíková.
Organizátori rozdelili areál na viacero zón. Súčasťou programu budú aj kultúrne vystúpenia, diskusie a prednášky. Na festivale so svojím príspevkom vystúpi aj odborník na správnu výživu Vlado Zlatoš. Návštevníci budú môcť v rámci dňa otvorených dverí nahliadnuť aj do Centra sociálnych služieb Galanta.
"Duševné zdravie je súčasťou každej oblasti ľudského a spoločenského života. Prostredníctvom tohto festivalu chceme priblížiť širokej verejnosti dôležitosť duševného zdravia," doplnila Tatiana Pavlovičová, riaditeľka občianskeho združenia Navzájom lepší, ktoré podujatie spoluorganizuje.


vm ima

Štítky :

lekari reklama

lekari reklama