Zdieľanie

Levice: Nemocnica otvorila psychiatrickú ambulanciu Levice 20. novembra (TASR) - Levická nemocnica otvorila novú psychiatrickú ambulanciu. Ako informovala, poskytovať bude ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 27.07.2024 categoryDenné správy commentsČítané 314x

Levice 20. novembra (TASR) - Levická nemocnica otvorila novú psychiatrickú ambulanciu. Ako informovala, poskytovať bude starostlivosť o duševné zdravie vrátane diagnostiky, liečby a terapeutickej podpory pre jednotlivcov.
Nová ambulancia bude pomáhať ľuďom, ktorí bojujú s depresiou, úzkosťou, poruchami osobnosti a ďalšími psychiatrickými problémami. "Dúfam, že bude veľkým prínosom pre pacientov z hľadiska dostupnosti ambulantnej psychiatrickej starostlivosti pre pacientov od 18 rokov. V ambulancii poskytujeme komplexný individuálny prístup k liečbe, riadime sa podľa štandardných postupov dôkazovej medicíny," uviedol lekár psychiatrickej ambulancie v levickej nemocnici Mykola Zholob.
Ako pripomenul, ambulanciu pacienti nájdu na piatom poschodí pavilónu A. "Otvorenie novej psychiatrickej ambulancie je dôležitým krokom v zabezpečovaní komplexnej starostlivosti o duševné zdravie. Odborníci sú tu pripravení pomôcť tým, ktorí bojujú s duševnými ťažkosťami, a podporiť ich na ceste k zlepšeniu alebo celkovému uzdraveniu," povedal riaditeľ nemocnice Ján Belanský.


van tur

Štítky :

lekari reklama