Zdieľanie

Zdravotnícke oblečenie - Jednotku na českom trhu môžete kúpiť aj na Slovensku! Kolekcia jar/leto 2018 prináša novinky aj osvedčené modely.

authorTASR dateVloženie/úprava Streda, 29.03.2024 categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Jednotka na českom trhu v oblasti výroby a predaja zdravotníckeho oblečenia, spoločnosť Cadenza predstavuje kolekciu jar/leto 2018.

U zákazníkov chce opäť bodovať tým, že pracovné oblečenie určené pre zdravotníkov môže byť nielen kvalitné ale aj funkčné a moderné. V kolekcií, ktorá je už v predaji, sú zaradené osvedčené obľúbené modely ale aj novinky.

Ide o dámske priliehavé tričko Lyra z rebrového úpletu a s rukávmi v trištvrťovej dĺžke. Spoločnosť Cadenza ho ponúka v štyroch farebných tónoch, aby zákazníci mohli svoj outfit zladiť do posledného detailu.

V prípade osvedčených modelov sú v kolekcií zahrnuté obľúbené tuniky, športové nohavice, tričká unisex aj tvarované, elegantné saká, pohodlné sukne či blúzky v niekoľkých prevedeniach. Pre veľký záujem rozšírila Cadenza tiež ponuku modelov určených pre teplejšie obdobie.

Každý model je premysleným výrobkom, ktorý od prvého náčrtu až po finálne ušitie vzniká v Českej republike. Tomu zodpovedá kvalita prevedenia, prepracovaný strih a použité materiály. Zdôrazniť je potrebné tiež premyslený dizajn, vďaka ktorému je možné jednotlivé modely kombinovať.

Neobmedzené možnosti kombinácií dovoľujú zákazníkovi vytvoriť si svoj štýl obliekania od klasického až po športové.

Všetky modely je možné vybrať z niekoľkých veľkostí a farebných prevedení. V ponuke sú tiež modely so základnej rady za výhodnejšiu cenu.

Kompletná ponuka je zverejnená na

www.cadenza.sk

Štítky :

lekari reklama

lekari reklama