Zdieľanie

Termín na vyšetrenie magnetickou rezonanciou už do 7 pracovných dní ! Spoločnosť Pro Diagnostic Group, a. s., významný poskytovateľ zdravotnej starostlivosti v oblasti rádiodiagnostiky, už začiatkom ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 29.03.2024 Zobrazené: 376914x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Spoločnosť Pro Diagnostic Group, a. s., významný poskytovateľ zdravotnej starostlivosti v oblasti rádiodiagnostiky, už začiatkom tohto roka spustila prevádzku úplne nového 1,5T centra magnetickej rezonancie v ružinovskej poliklinike.

Otvorením nového pracoviska magnetickej rezonancie Dr. Magnet v Ružinovskej poliklinike sme dokázali zlepšiť dostupnosť vyšetrení magnetickou rezonanciou na západnom Slovensku. Vďaka novému pracovisku tak môžeme výrazne skrátiť čakacie termíny na vyšetrenie. Momentálne pacientom ponúkame čakacie lehoty na vyšetrenie do 7 pracovných dní v závislosti od typu vyšetrenia, čím výrazne zlepšujeme služby pre našich pacientov. Včasná diagnostika môže byť častokrát kľúčová pre úspešnú liečbu pacienta. Zároveň pacientom ponúkame výsledky z vyšetrenia dostupné už do 48 hodín. Vďaka webovému portálu ERADIOLOGIA.SK majú lekári aj pacienti prístup k nálezom i obrazovej dokumentácii kdekoľvek a kedykoľvek, a to bez zbytočného čakania na výsledok.

Nové diagnostické centrum funguje od februára pod vedením primárky MUDr. Patrície Lakomej a je vybavené MR strojom Philips Ingenia 1,5T s najnovším softvérom a gradientným systémom umožňujúcim vysokú kvalitu obrazu a zobrazovacej diagnostiky. Digitálna technológia dStream umožňuje zobrazenie lézií chrupavky, šliach, väzov a kostnej drene s výbornou rozlišovacou schopnosťou a so zobrazením muskuloskeletálneho systému. Prístroj ponúka neinvazívne vyšetrenie ciev, mozgu a krku, hrudníka, brucha a periférnych oblastí tela použitím nekontrastných techník. Zároveň dáva možnosť detailného zobrazenia brušnej dutiny a panvy, rozlíšenie ložiskových či rozptýlených lézií pečene, pankreasu, obličiek, nadobličiek či močového mechúra a chrbtice. Okrem iného prístroj umožňuje aj kompletnú diagnostiku ženských orgánov a patologických zmien prostaty. Vďaka svojmu modernému vybaveniu umožní MR prístroj precíznejšiu diagnostiku mozgu pred plánovanými operáciami, ale aj špecifické vyšetrenia pohybového a cievneho systému, ako aj brušnej dutiny a panvy. Výhodou novších technológií je aj kratší vyšetrovací čas, vyšší komfort, ako aj možnosť vyšetriť pacientov s hmotnosťou až do 250 kg.


O spoločnosti
Pro Diagnostic Group, a.s. je vedúcim poskytovateľom zdravotnej starostlivosti v oblasti rádiologických služieb na Slovensku. Prevádzkuje diagnostické centrá s modalitami magnetická rezonancia, CT, USG, RTG či PET/CT. Všetky centrá sú umiestnené vo veľkých nemocniciach či poliklinikách, sú vybavené modernými zobrazovacími technológiami, a aj vďaka skúsenému zdravotníckemu personálu sa nám darí implementovať do praxe najmodernejšie diagnostické metódy, ktoré výrazne zlepšujú kvalitu vyšetrení a komfort pacienta počas vyšetrenia. Našou hlavnou víziou je neustále zlepšovať a stabilizovať svoju pozíciu vo vzťahu k pacientom, lekárom a zdravotným poisťovniam, a to najmä prostredníctvom udržiavania najkratších čakacích lehôt pre pacienta v každom regióne, kde naša spoločnosť pôsobí. V súčasnosti spoločnosť prevádzkuje 11 diagnostických centier rozmiestnených po celom Slovensku.
KONTAKT: https://magnetickarezonancia.sk/bratislava-ruzinovska-poliklinika/

Štítky :

lekari reklama

lekari reklama