Zdieľanie

Prečo je detoxikácia potrebná: Skúsenosť pani Ivany Výživové doplnky sa dnes tešia veľkej popularite. Prečo je potrebné sa detoxikovať?

authorTASR dateVloženie/úprava Streda, 29.03.2024 categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Ako si bežný človek vie zvoliť ten správny výrobok pre seba?

Je ťažké vybrať si spomedzi toľkých doplnkov výživy, keď je ich na súčasnom trhu tak veľa.

Opýtali sme sa na názor a skúsenosti pani Ivany (35 rokov) z Prešova, ktorá začala užívať Detoxikátor od firmy Dr.Buzgi kvôli svojim dlhoročným tráviacim problémom a problémom s pohybovým aparátom.

Aké ste mali zdravotné problémy predtým, než ste začali užívať Detoxikátor od firmy Dr.Buzgi?

Mala som predovšetkým tráviace problémy, ktoré sa prejavovali kŕčmi v bruchu a nevoľnosťou v žalúdku. Lekári mi diagnostikovali Helicobaktera. Trpela som žalúdočným refluxom a mala som problémy s vyprázdňovaním. Okrem toho som trpela bolesťou pod rebrami na ľavej strane, ktorá mi niekedy vyžarovala až do chrbtice. Dosť často ma bolela hlava. Cítila som sa unavená, a preto som celý deň len oddychovala. Dodržovala som pitný režim a stratila som chuť do jedla.

Problémy najmä s pohybovým aparátom Vás určite museli obmedzovať pri každodenných činnostiach, mám pravdu?

Samozrejme, nemohla som sa venovať najmä pohybovým aktivitám. Občas som si rada zatancovala, ale vždy ma seklo v krížoch, a potom som musela mesiac chodiť na rehabilitácie. Denne mi bolo zle od žalúdka. Keď som zjedla ťažšie jedlo alebo jedlo, na ktoré som nebola zvyknutá, prišlo mi nevoľno. Nemohla som piť kávu, ani džús. Cítila som sa nepríjemne v spoločnosti, pretože kvôli mojim bolestiam som bola neustále zamračená. Preto som radšej sedela doma.

Ako dlho pretrvávali Vaše zdravotné problémy?

Trápila som sa s tým tak dlho, že Vám ani neviem povedať, kedy sa to celé začalo. Myslím, že to bude asi 10 rokov. Svoj zdravotný stav som stále riešila s lekármi. A potom som si sama začala kupovať probiotiká. Zo začiatku som sa cítila lepšie, ale časom mi už ani tie nepomáhali. Vyskúšala som piť rôzne bylinkové čaje, ale nič nezaberalo.

Prečo ste sa rozhodli začať užívať Detoxikátor od firmy Dr.Buzgi?

Odporučili mi ho na klinike v Košiciach, na ktorej som absolvovala preventívne vyšetrenie. Poznala som aj iné detoxikačné výrobky, ktoré sú dostupné na internete, ale nezdali sa mi byť dôveryhodné, preto som žiadne nevyskúšala. Keď som si prečítala recenzie od ich užívateľov, bála som sa, že mi skôr uškodia. S týmto výrobkom som veľmi spokojná.

Ako dlho ho užívate?

Detoxikátor užívam už dva mesiace a plánujem si zakúpiť ešte jedno balenie. Odporúčala by som ho každému, kto mal podobné problémy ako ja, alebo aj horšie.

To znamená, že teraz už zdravotné problémy nemáte?

Musím povedať, že mi je oveľa lepšie. Nevoľnosti už nemávam, ani kŕče v črevách. Môžem si dovoliť zjesť jedlo, z ktorého mi predtým bolo zle. Vyprázdňovanie mám častejšie, skoro každý deň, čo som predtým nemala. Taktiež sa už môžem hýbať a nemám zápaly. Neobmedzuje ma to pri dlhšom sedení, čo mi predtým robilo veľký problém. Už od svojich 14 rokov som mala stále studené ruky a Detoxikátor mi pomohol aj v tomto.

Za aký čas ste pocítili pozitívne zmeny?

Už po dvoch týždňoch som sa začala čistiť. Po mesiaci som sa cítila už tak dobre, že som bola veľmi vďačná za to, že mi odporučili tento výrobok.

Zmenil sa Váš pohľad na život, keď sa už cítite lepšie?

Áno, viac sa smejem. Predtým ma nič nebavilo a teraz sa teším zo života, pretože sa cítim lepšie. Môžem sa venovať tancu a bežným činnostiam. A hlavne sa stále nesťažujem.

Doplnenie redakcie:

Kedy je správny čas na detoxikáciu organizmu?

Telo sa prirodzene detoxikuje predovšetkým príchodom jari. Ale nie len vtedy. Ak v tomto období pomôžeme telu správne vybraným detoxikačným prípravkom, môžeme dosiahnuť vami želateľný efekt podstatne rýchlejšie.

Ak to však nestihnete, nezúfajte. Ľudský organizmus sa má schopnosť detoxikovať počas celého roka. Je však potrebné zvoliť vhodný deň na začatie detoxikačnej kúry, v závislosti od postavenia mesiaca voči zemi a slnku.

Ak by ste sa chceli dozvedieť viac o produkte, ktorý pomohol pani Ivane, kliknite TU .

Štítky :

lekari reklama

lekari reklama