Zdieľanie

Pomoc v boji s onkologickým ochorením Apríl je každoročne mesiac kedy žltým narcisom vyjadrujeme spolupatričnosť ľudom bojujúcim s touto zákernou chorobou.

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 19.04.2024 categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Rakovina je ochorenie, ktoré kompletne zmení život pacienta aj jeho blízkych. Keď z úst lekára počujeme túto desivú diagnózu naše myšlienky vedú k jedinej otázke. „Ako sa vyliečim?“

Lekár zvolí liečbu v závislosti od typu rakoviny, agresivity nádoru ale aj celkového zdravotné stavu pacienta. Najčastejšími spôsobmi liečby rakoviny sú chirurgický zákrok, chemoterapia či rádioterapia. Všetky tieto spôsoby majú bohužiaľ okrem predpokladu zlepšiť zdravotný stav pacienta spoločný aj obrovský zásah do organizmu a množstvo neželaných vedľajších účinkov.

Pre zmiernenie týchto účinkov , posilnenie imunitného systému ale aj ako podporu liečby samotného onkologického ochorenia sú vhodnou voľbou výživové doplnky.

Na trhu je niekoľko produktov a výber toho správneho treba zvážiť oveľa dôslednejšie ako výber bežného výživového doplnku.

Spoločnosť Gabolexin Europe by Vám chcela ujasniť na čo pri výbere správneho produktu dbať a zároveň predstaviť svoje produkty Gabolexin forte a Gabolexin Plus Gél . Vyvinuté sú špeciálne pre podporu zlepšenia stavu onkologických pacientov pri ich liečbe.

Aké kritéria zvážiť pri výbere výživového doplnku pri liečbe onokologického ochorenia?

1. Výrobca

“Otec“ Gabolexinu je člen nemeckého výskumného kolektívu. Úspešný základ Gabolexinu vznikol po viach ako dvadsiatich rokoch výskumu.

2. Zloženie

Gabolexin Plus a Gabolexin Forte obsahujú výlučné prírodné zložky . Výťažky z liečivých rastlín, ktoré spoločnosť pri výrobe používa boli dobre známe už v histórií medicíny vďaka pozitívnym účinkom v boji proti onkologickým ochoreniam.

Efektívnosť receptúry je založená na správnom pomere týchto liečivých rastlín:

Potočnica lekárska, vňať (Nasturtium officinale), Ďatelina lúčna, kvet (Clover, Trifolium pretense), Benedikt lekársky, vňať (Cnicus benedictus), Lopúch väčší, koreň (Arctium lappa L., radix), Rebarbora dlanitá, koreň (Rheum palmatum L., radix), Extrakt zeleného (Camellia sinensis), Šťava ovocia Noni (Morinda citrofolia), Riasa so stielkou (Laminaria), Púpava lekárska, koreň (Taraxacum officinale Weber in Wiggers, radix), Štiav lúčny, vňať (Rumex acetosa L., herba)

Viac o jednotlivých zložkách a ich účinkoch sa môžete dozvedieť tu : http://www.gabolexin.com/sk/Components/

3. Skúsenosti pacientov

Firma Gabolexin s veľkou vďakou a pocitom zadosťučinenia príma listy (za posledné roky približne 100 listov) s pozitívnou spätnou väzbou na Gabolexin od vďačných pacientov.

Konkrétne skúsenosti pacientov nájdete tu: http://www.gabolexin.com/sk/References/

4. Výskum

V septembri 2014 boli dokončené klinické laboratórne testy, ktoré boli vykonávané na univerzite v Košiciach v rámci výskumného projektu EÚ. Cieľom týchto testov bolo skúmanie vplyvu rôznych látok na nádorové bunky. Na základe viacerých laboratórnych testov sa zistilo, že Gabolexin® Forte pôsobí na zánik nádorových buniek dokonca aj v riedenej forme!

Gabolexin Forte

je produkt na posilnenie imunity a správne delenie buniek. Vhodné je aplikovať ho ako doplnkovú liečbu pri rakovinových ochoreniach na zmiernenie vedľajších účinkov z rádioterapie, chemoterapie a iných klinických terapií, na zlepšenie kondície a na aktiváciu obranyschopnosti organizmu.

Gabolexin Plus Gél

je produkt vyrobený špeciálne na vonkajšiu liečbu po rádioterapii. Je vynikajúci na regeneráciu pokožky, ale je odporúčané aj jeho každodenné užívanie.

Pri príležitosti dňa narcisov sa spoločnosť rozhodla ponúknuť Vám výrobky so zľavou až 50%! Akcia platí len 13. Apríla!

Pre viac informácií či nákup navštívte: http://www.gabolexin.store/

Pre akýkoľvek výživový doplnok sa rozhodnete, je dôležité mať na pamäti, že nenahrádza odborným lekárom predpísanú liečbu a používa sa len ako doplnok takejto liečby.

Štítky :

lekari reklama

lekari reklama