Zdieľanie

Pacientov privítajte po novom – rozjasnite im deň ! Značka DiAngelo ponúka moderné možnosti odievania. Jej cieľom je, aby sa lekári, sestry a ostatní ...

authorTASR dateVloženie/úprava Sobota, 20.04.2024 categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Značka DiAngelo ponúka moderné možnosti odievania. Jej cieľom je, aby sa lekári, sestry a ostatní pracovníci v zdravotníctve cítili pohodlne. Pacienti vedia, že slovenské zdravotníctvo nemá na opravu starých budov. Čo však ako lekári či sestry môžete zmeniť takmer okamžite, je výmena starej pracovnej uniformy za novú – krásnu, pohodlnú a navyše slovenskú.



„Slovenská zdravotnícka móda DiAngelo už viac ako 2 roky oblieka zdravotnícky personál do žiarivých a komfortných pracovných odevov,“ hovorí majiteľ spoločnosti Andrej Makara. „Neustále sa snažíme zlepšovať dizajn, aby sme nielen uľahčili, ale aj skrášlili náročnú prácu lekárov a zdravotníkov,“ dopĺňa Makara. Veď usmievajúci sa lekár či lekárka v pestrej rovnošate zatieni ostatné nedostatky. A aj pacient bude komunikovať bezprostrednejšie.



Keď sa zdravotníci budú páčiť sami sebe či svojim pacientom, zlepší sa aj vzájomné porozumenie. Návštevník ordinácie určite ocení, ak ho privíta lekár v inom ako klasickom bielom šate. Veď ten najmä u detí vyvoláva napätie a strach.



E-shop s medicínskymi odevmi DiAngelo nájdete na stránke www.diangelo.sk . Sestry či lekárky si môžu vybrať topy s potlačou či bez potlače, šaty, sukne, plášte, nohavice alebo mikiny. Muži majú na výber z topov, nohavíc, mikín a plášťov. Farebné oblečenie s veselými motívmi spestrí najmä pediatrické ambulancie a detské oddelenia nemocníc a odbúra stres u malých pacientov. V e-shope nájdete aj praktické korálkové menovky.



A čo hovoria prví zákazníci? Značka DiAngelo sa im pozdáva. Oceňujú najmä praktický a pohodlný strih vhodný na každodenné nosenie. Slovenské zdravotnícke odevy DiAngelo sa šijú v chránených dielňach a sú vyrobené z certifikovaných materiálov. Nová značka si dá záležať na kvalitnom a precíznom spracovaní s dôrazom na módne trendy. „Chceme, aby sa zdravotníci cítili pohodlne aj napriek svojej ťažkej práci. Estetické a funkčné rovnošaty sú preto pre nás veľkou výzvou,“ uzatvára majiteľ spoločnosti DiAngelo.



www.diangelo.sk

Štítky :

lekari reklama

lekari reklama