Zdieľanie

Nový rekordný počet vystavovateľov na 5. Medzinárodných job days lekárstva a zdravia v Bratislave v dňoch 11.-12.3.2016! Záujem je o lekárov aj zdravotné sestry! V dňoch 11.-12.3.2016 sa v Bratislave uskutoční najväčšia náborová akcia lekárov a zdravotných sestier svojho ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 20.04.2024 categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

V dňoch 11.-12.3.2016 sa v Bratislave uskutoční najväčšia náborová akcia lekárov a zdravotných sestier svojho druhu na Slovensku.
Usporiadateľ akcie, renomovaná Agentúra RTK International, sa v rámci 5. ročníka Medzinárodných job days lekárstva a zdravia môže pochváliť rekordným počtom vystavovateľov.

Do Bratislavy sa príde predstaviť 16 najväčších nemocníc a zdravotníckych zariadení z Nemecka a Rakúska, aby sa slovenským lekárom a lekárkam, ako aj zdravotným sestrám prezentovali ako atraktívny zamestnávateľ.

Spoločne s riaditeľmi nemocníc, vedúcimi lekármi a vedúcimi personálnych oddelení na akciu dorazia aj slovenskí lekári a lekárky, ktorí už v zahraničí pracujú. Odborní návštevníci akcie sa tak budú môcť informovať na všetko, čo ich o práci v Nemecku a Rakúsku zaujíma. Pre slovenských lekárov, študentov lekárskych fakúlt a zdravotné sestry je nachystaný pomyselný červený koberec.
Zastúpené nemocnice a kliniky okrem vysokých zárobkov ponúkajú celý rad benefitov, ako napríklad podnikové dôchodkové pripoistenie, škôlky pre zamestnancov priamo v areáli nemocnice, asistenciu pri hľadaní bývania, finančný príspevok na sťahovanie, či špeciálne bonusy a benefity určené zdravotným sestrám.
"Odborní návštevníci si budú môcť vyberať z 250 voľných pracovných pozícií naprieč všetkými špecializáciami. Rakúsko bude zastúpené v podobe TOP zdravotníckych zariadení zo 4 spolkových krajín," uviedol generálny manažér medzinárodných job days a konateľ Agentúry RTK International Randolf T. Kunert, ktorý s pani Zlatou Staškovou stojí v čele tejto renomovanej agentúry už 8 rokov.

V rámci sprievodného programu podujatia prebehne tombola o hodnotné pobytové vouchery.







Miesto konania:



Austria Trend Hotel Bratislava


Vysoká 2A, Staré Mesto


81106 Bratislava







Otváracie hodiny:




Piatok: 11.3.2016


10.00 - 18.00 hodín



Sobota: 12.3.2016


10.00 - 16.00 hodín





Vstup zdarma, bez registrácie

Štítky :

lekari reklama

lekari reklama