Zdieľanie

Nájdite relax a zdravie vo Wellness Hoteli Chopok v Demänovskej doline. Predstavíme Vám hotel v Nízkych Tatrách, ktorý patrí medzi špičku na Slovensku. Vynikajúce služby, prostredie ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 20.04.2024 categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Vy ešte nepoznáte vynikajúci Hotel CHOPOK v Nízkych Tatrách? Tak Vám ho predstavíme.

Pre rodiny , ktoré obľubujú vodné hry, je dokonalou family friendly zónou BAZÉN A SAUNOVÝ SVET PLESNIVEC . Príjemná 32-stupňová voda 15-metrového bazéna ponúka okrem tradičných vodných hier i cvičenie. Počas letnej a zimnej sezóny je súčasťou animačného programu vodná gymnastika. Malí neplavci sa určite zabavia v neplaveckom detskom bazéne len pár krokov od plaveckého bazéna . Rodičia tak majú svoje ratolesti neustále „na očiach“.

Súčasťou saunového sveta Plesnivec je i vnútorná a vonkajšia vírivka, fínska, infra, bio a bylinková sauna, ako aj aromatický parný kúpeľ s tepidáriom a ochladzovacím bazénom.

SAUNOVÝ SVET PRASLIČKA , to je zhmotnený pokoj, ticho a relax. Tunajší bazén a sauny sú určené výlučne pre hostí starších ako 16 rokov , čo zaručuje príjemné a nehlučné prostredie .

Plavecký 20-metrový bazén s teplotou vody 29 °C je umiestnený na najvyššom poschodí s krásnymi výhľadmi do okolitej prírody. Súčasťou bazénového komplexu PRASLIČKA je priestranný hydromasážný whirpool s masážnymi tryskami , ktoré prispejú k uvoľneniu napnutého svalstva.

Ponorte sa do ticha saunového sveta s fínskou, infra, bio a bylinkovou saunou. Načerpajte silu v aromatickom parnom kúpeli a dobite si energiu v masážnych sprchách.

Oddýchnuť si môžete aj vďaka rôznym druhom masáží ako napr. liečebné masážne terapie, detské masáže, anticelutídne liftingové terapie, tepelné masážne terapie, relaxačné masáže, očistné terapie, liečebné zábaly alebo liečebné obklady.

Gastronómia sa zameriava na stredomorskú a slovenskú kuchyňu. Viac ako 90% jedál sú vhodné pre celiatikov, na požiadanie pripravíme jedlá i pri iných zdravotných ťažkostiach, intoleranciách. Personál v kuchyni ako aj obsluhujúci personál je pravidelne školený.

Gastronomický zážitok na tanieri je v dnešnej uponáhľanej dobe priam nevyhnutnosťou. " - hovorí a podľa tohto motta pripravuje jedlá náš šéfkuchár Ivan Klčovský.

Pre našu reštauráciu Ivan Klčovský zostavil jedálny lístok pozostávajúci zo špecialít stredomorskej a domácej kuchyne . Jedlá sú pripravené moderne, zdravo a chutne.

Nezabúda ani na našich najmenších, pre ktorých je navrhnutý detský jedálny lístok.

Zároveň pravidelne pripravuje jedálny lístok podľa sezónnej ponuky napr. divinové menu, jahodové menu, špargľové menu a pod.

Wellness Hotel Chopok **** - obľúbený hotel v stredisku Jasná - svojim hotelovým hosťom ponúka stravovanie formou polpenzie - bufetové raňajky a 5-chodové večere.

Raňajky sú podávané formou bufetu so širokou ponukou teplých jedál, studených nárezov, zdravých nátierok, cereálií, jogurtov, čerstvého ovocia a zeleniny, čerstvých ovocných a zeleninových štiav, sypaných čajov.

Hosťami veľmi obľúbená 5-chodová večera pozostáva z individuálneho výberu zeleninových šalátov, servírovaného predjedla, servírovanej polievky a hlavného jedla (výber zo 4 hlavných jedál), dezertu a výberu syrov a ovocia. Večerové menu obsahuje jedlá z čerstvých rýb, hydiny, cestovín, vegetariánske špeciality a jedlá z grilu.

Pre našich detských hostí je každý deň pripravované špeciálne detské večerové menu .

Ponuka A´la carte obsahuje jedlá slovenskej kuchyne i medzinárodné špeciality, taktiež wellness šaláty a jedlá pre deti a obľúbené dezerty.

Celiatici sú vítaní. Šéfkuchár našej hotelovej reštaurácie pripravuje až 90 percent jedál z bezlepkových surovín.V jedálnom lístku sú bezlepkové jedlá osobitne vyznačené , na požiadanie je možné pripraviť aj bezlaktózový variant . Jedlá a dezerty s úpravami bez lepku sú pravidelne súčasťou každovečerného menu ako aj ponuky A´la carte jedálneho lístka hotelovej reštuarácie Wellness Hotela Chopok ****. Raňajkový bufet poskytuje širokú ponuku potravín vhodných aj pre celiatikov, ktorých súčasťou sú i špeciálne bezlepkové potraviny ako napr. bezlepkové chleby a pečivo, mliečne výrobky, mäsové výrobky, pohánkové vločky, instantné ryžové vločky, ryžové chleby, bezlepkové sušienky. Presvedčte sa i Vy, že jedlá bez lepku vo Wellness Hoteli Chopok **** - Vašom obľúbenom hoteli v stredisku Jasná - sú pripravené a chutia ako plnohodnotná kulinárska špecialita. Všetci zamestnanci stravovacieho úseku Wellness Hotela Chopok **** pravidelne absolvujú odborné prednášky o ochorení celiakia a o bezlepkovej diéte a zásadách prípravy bezlepkových jedál.

Našim detským hosťom venujeme maximálnu pozornosť a našou prioritou je ich spokojnosť. Keď sú u nás spokojné deti, spokojní sú i rodičia. Wellness hotel so zameraním na rodiny s deťmi si veľmi rýchlo našiel svoju klientelu vďaka kvalitnému a bohatému vybaveniu pre deti a poskytovaným službám pre deti. Aj preto je Wellness Hotel Chopok **** obľúbený a rodinami vyhľadávaný hotel v stredisku Jasná. Dôkazom toho, že rodiny s deťmi sú u nás naozaj vítaní je i ocenenie Únie materských centier certifikátom "ZARIADENIE PRIATEĽSKÉ K DEŤOM A RODINÁM".

Veľkej obľube sa tešia najmä detské animačné programy , ktoré ocenia nielen deti ale i rodičia.

V ponuke Wellness Hotela CHOPOK **** nechýbajú ani RODINNÉ POBYTY .

Aj dovolenka na Slovensku môže byť pre Vás nezabudnuteľným zážitkom. Postačí, vybrať si správny hotel na pobyt a dovolenku v Tatrách si užije celá rodina.

PRIESTORY NA HRANIE

Detský kútik "Chopíkov detský svet" je rajom pre našich detských hostí. Ďalším obľúbeným a vyhľadávaným miestom našich detských hostí je LEGO® detský kútik.

DETSKÝ BAZÉN

Rodičia majú počas šantenia detí svoje ratolesti „pod dohľadom“, pretože detský neplavecký bazén sa nachádza v blízkosti plaveckého bazéna.

DETSKÉ IHRISKO

Wellness Hotel Chopok **** má v prevádzke detské ihrisko priamo za hotelom, na ktorom sa vyšantia deti všetkých vekových kategórií a ktoré určite ocenia i rodičia.

ANIMÁCIE

Detské animačné programy s profesionálnymi skúsenými animátormi sú veľmi obľúbené a deťmi vyhľadávané. Animátori koordinujú dopoludňajšie i popoludňajšie aktivity pre väčšie i menšie deti.

ZÁBAVA V OKOLÍ

Aquapark Tatralandia, Gino Paradise Bešeňová, Detská Tarzánia, 5D kino, Rozprávkový svet Habakuky, večerná sánkovačka, bobová dráha, klzisko, ...

VYBAVENIE PRE DETI

Príďte sa k nám presvedčiť že i rodinná dovolenka na Slovensku je vo Wellness Hoteli Chopok **** pôžitkom nielen pre deti ale aj ich rodičov.

DETSKÁ ŠKOLA VARENIA

Len u nás zažijete fantastickú LETNÚ DETSKÚ ŠKOLU VARENIA. Nechajte počas letných prázdnin svoje ratolesti v sebe objavovať nový druh lásky – lásky k vareniu a dobrému jedlu.

Viac info na: www.hotelchopok.sk

Štítky :

lekari reklama

lekari reklama