Zdieľanie

Moderná škola pediatrie 2011 Moderná škola pediatrie predstavuje sériu školení, ktoré sú zamerané na doplňujúce vzdelávanie lekárov a medicínskeho ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 28.03.2024 categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Moderná škola pediatrie predstavuje sériu školení, ktoré sú zamerané na doplňujúce vzdelávanie lekárov a medicínskeho personálu. Svojimi poznatkami slúži nielen pediatrom na lôžkových oddeleniach, ale aj všeobecným lekárom pre deti a dorast.



Moderná škola pediatrie má za cieľ rozšíriť a sprístupniť nové informácie o spôsoboch liečby a rekonvalescencie odbornému medicínskemu personálu. Najnovšie poznatky z oblasti pediatrie môžu účastníci využiť vo svojej každodennej praxi a posunúť tak poskytovanú liečbu pacientom na vyššiu úroveň.



Dovoľujeme si Vás preto pozvať na ďalší ročník seminárov po celom Slovensku s názvom Moderná škola pediatrie 2011. Semináre začínajú už 13. septembra v Bratislave a končia 3. novembra v Žiline.



Témami tohtoročných školení sú nasledovné oblasti:



1. Črevná mikroflóra a imunitný systém detí.

2. Novinky v diagnostike a riešení ABKM pre praktického pediatra.

3. Je možné alergickú rhinitis diagnostikovať a úspešne liečiť aj v ambulancii praktického lekára?

4. Imunoglukan v prevencii infekcií horných dýchacích ciest u detského pacienta.

5. Koliky a ich riešenie v dojčenskom veku.



Všetky doplnkové informácie o podujatí Moderná škola pediatrie 2011 získate na webstránke www.modernaskola.com , kde nájdete zoznam miest, registračný formulár aj kontakty na organizátorov v prípade Vašich ďalších otázok.

Štítky :

lekari reklama

lekari reklama