Zdieľanie

Každá žena si zaslúži byť krásna... Skrášľovací zákrok už dávno nie je len výsadou celebrít, hovorí špičková odborníčka v dermatológii MUDr. ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 26.04.2024 categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Skrášľovací zákrok už dávno nie je len výsadou celebrít, hovorí špičková odborníčka v dermatológii MUDr. Mária Petrášová z prestížnej kliniky DermaPoint v Žiline, ktorá sa ako jediná na Slovensku sa stala uznávanou a vyhľadávanou medzinárodnou školiteľkou. Kliniku estetickej medicíny DermaPoint dnes navštevuje desaťtisíc spokojných klientov.


Vedomosti a skúsenosti na poli estetickej chirurgie výrazne napredujú. Existujú však aj postupy, ktoré sú „príliš dobré na to aby boli pravdivé“. My tie rozdiely poznáme a aj keď sa snažíme používať tie najmodernejšie postupy, stále zostávame verní metódam, ktoré sú overené v praxi a prinášajú predvídateľné výsledky. Práve preto našim klientom neponúkame „len“ zákrok, ale snažíme sa im ponúknuť záruku výsledku.


Naša klinika už od roku 2004 ako jedna z mála na Slovensku poskytuje okrem služieb v oblasti estetickej medicíny a laserových zákrokov aj liečbu kožných ochorení. Moderne zariadená operačná sála a najnovšie typy laserov osvedčenej svetovej značky umožňujú unikátnu kombináciu laserových techník a ďalších esteticko-korekčných postupov, individuálne prispôsobených pre potreby každého klienta.


Našim prvoradým cieľom je vytvoriť pre pacientov nadštandardnú starostlivosť, príjemné prostredie a maximálnu diskrétnosť. Celý kolektív lekárov a sestier je na vysokej profesionálnej úrovni. S doktorom Tomášom Kopalom, ktorý je zároveň primárom kožného oddelenia v Považskej Bystrici, máme odbornú atestáciu 2.stupňa z kožného lekárstva a dlhoročné skúsenosti. Počas šestnástich rokov praxe v oblasti dermatológie som sa stretla s mnohými kožnými problémami. Zdravá a svieža pokožka je dar, ktorý si treba vážiť. A to je aj krédo našej kliniky. Krása sa musí v prvom rade stretávať so zdravím.


Kožné choroby a problémová pleť sú bežnými problémami, s ktorými sa v našom živote stretávame relatívne často. Takisto je stále viac ľudí, ktorí chcú, aby ich pleť vyzerala mladšie, ako pred pár rokmi, ale nie sú ochotní podstúpiť kroky, ktoré by ich vyradili z ich aktívneho života. Našťastie vývoj modernej medicíny pokročil tak ďaleko, že na dosiahnutie týchto cieľov nemusíte podstúpiť veľký chirurgický zákrok. Mať zdravú mlado-vyzerajúcu pleť je dnes niečo, čo si môže dovoliť každý. Z mojej bohatej praxe viem, že niekedy stačí skutočne málo a váš osobný a profesionálny život naberie druhý dych.


V súčasnosti sa na trhu objavuje mnoho dermatologických centier, ktoré ženám sľubujú doslova zázraky na počkanie. Bez ohľadu na ich vrodené dispozície či zdravotný stav. Častokrát sa dokonca dozvedáme o neodbornom prístupe, používaním nekvalitných prístrojov a materiálov, ktoré dokážu napáchať často žiaľ ťažko liečiteľné škody. Keď sa už dáma, či pán rozhodne absolvovať nejaký estetický zákrok, malo by sa v prvom rade staviť na kvalitu a pozitívne referencie.



ZDROJ: www.dermapoint.sk

Štítky :

lekari reklama

lekari reklama