Zdieľanie

Ideálny darček pre zdravotníka? Máme pre Vás skvelý tip! Ako potešiť lekára, zdravotníka č kozmetičku?

authorTASR dateVloženie/úprava Utorok, 20.04.2024 categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Blížia sa Vianoce a vy pre nich hľadáte ideálny darček? Ak Vaši blízky pracujú v oblasti zdravotníctva máme pre Vás skvelý tip.

Termín “ pracovné oblečenie“ možno znie nudne a nevýrazne ale zdravotnícke oblečenie spoločnosti Ellmedi také rozhodne nie je. Práve naopak. Webová stránka www.elmedi.com Vás presvedčí, že zdravotník môže v práci vyzerať skutočne štýlovo a pritom sa cítiť pohodlne. Zúžené strihy a svieže farebné prevedenia v spojení s kvalitnými talianskymi látkami vyvracajú staré mýty, že zdravotnícke oblečenie musí byť len biele a neforemné. Špeciálnou kategóriu je v Ellmedi obrázkové oblečenie. Dostupné sú rôzne motívy, ktoré spestria zdravotnícke oblečenie každého lekára či veterinára. Oblečenie si môžete vybrať z veľkostí XS až 3XL. Nohavice, šaty, sukne, košele, plášte, tuniky blejzre, čiapky ale aj operačný odev pre Vás Ellmedi ručne šije už od roku 2007.

Overené rokmi a spokojnými zákazníkmi

O kvalite práce každej spoločnosti najviac povedia referencie spokojných klientov. Spoločnosť Ellmedi poskytuje svoje služby už viac ako 10 rokov. Popredné kliniky estetickej medicíny, kúpele, kozmetické salóny a množstvo spokojných lekárov je zárukou kvality a spokojnosti. Spoločnosť Ellmedi sa dokonca pýši tým, že šila oblečenie pre všetky sestričky a lekárov v aktuálne najsledovanejšom seriály zo zdravotníckeho prostredia.

Ellmedi nie je e-shop, je to Váš partner!

Prednosťou spoločnosti je jedinečný prístup ku klientovi. Objednávka sa vybavuje v priamom kontakte s majiteľkou spoločnosti emailovo alebo telefonicky. Ellmedi teda nefunguje na princípe klasického eshopu kde si tovar len “naklikáte“ do pomyselného košíka. O tovare, ktorí si na stránke vyberiete sa tak môžete dostatočne informovať, dohodnúť si úpravu na mieru alebo zmenu designu.

Ideálny darček „pod stromček“ pre zdravotníka

Ak už viete, že oblečenie od Ellmedi bude tým pravým darčekom pre Vášho blízkeho ale nie ste si istý výberom správnej veľkosti, ideálnym riešením je darčeková poukážka. Ak sa rozhodnete pre darčekovú poukážku “na poslednú chvíľu“ nemusíte sa obávať dlhého doručenia poštou. Poukážku Vám totiž radi pošlú aj emailom.

Pozrite si katalóg TU alebo osobne navštívte predajňu. Nájdete ju v Nových Zámkoch pod názvom Olala hand Made na ulici Petöfiho 1560/4.

Pridajte sa k fanúšikom Ellmedi na facebooku a sledujte najnovšie trendy a novinky.

Štítky :

lekari reklama

lekari reklama