Zdieľanie

Hemoroidy? Ak sa bojíte bolesti – obráťte sa na nás Liečba hemoroidov sa väčšinou asociuje s tradičnou chirurgickou operáciou, čo znamená zákroky s pomerne dlhým ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 18.04.2024 Zobrazené: 362768x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Liečba hemoroidov sa väčšinou asociuje s tradičnou chirurgickou operáciou, čo znamená zákroky s pomerne dlhým a bolestivým obdobím rekonvalescencie a prípadnými komplikáciami.
Práve obavy z chirurgického zákroku a bolesti nútia chorých odkladať návštevu lekára a znášať bolestivé prejavy ochorenia. Radšej skúšajú spornú a nebezpečnú metódu samoliečby. Pravda, niektoré recepty ľudovej medicíny môžu zmierniť prejavy choroby, ale iba dočasne. Tieto sa napokon vrátia a stanú sa ešte akútnejšími, čo môže mať nebezpečné následky.

Preto, ak ste pocítili akékoľvek symptómy, ktoré sú charakteristické pre hemoroidy (bolesť a svrbenie v konečníku, kvapky krvi na toaletnom papieri alebo sekrécia hlienu, vypadávanie hemoroidálnych uzlov atď.), mali by ste sa čo najskôr obrátiť na lekára.
Sieť medicínskych centier DoktorPRO zamestnáva vysoko kvalifikovaných odborníkov, lekárov – proktológov s dlhoročnými skúsenosťami v lekárskej praxi. Pomôžu vám zmierniť akútny stav hemoroidov, uľahčiť prejavy a vyliečiť toto nepríjemné ochorenie.


Moderné diagnostické metódy a vysoko profesionálne medicínske prístroje, ktoré naši odborníci používajú, umožňujú vyšetriť pacienta bez toho, aby mal bolestivé pocity. Po stanovení presnej diagnózy lekár vypracuje účinnú stratégiu liečby tejto choroby.


Špecialisti DoktorPRO Bratislava používajú výlučne nechirurgické a minimálne invazívne metódy liečby hemoroidov v rôznych štádiách vývoja (I – III). Vďaka metóde ligácie pomocou latexových krúžkov a rádiofrekvenčnej terapii sa procedúry môžu vykonávať v ambulantných podmienkach a v krátkom čase. Po niekoľkých hodinách sa pacient môže vrátiť do bežného života.


Neodkladajte starostlivosť o svoje zdravie na neskôr, ale starajte sa oň teraz. Vzhľadom na delikátnosť problému vám zaručujeme úplnú diskrétnosť, profesionálnu a pozornú starostlivosť. Rezervácia termínu návštevy u proktológa nášho medicínskeho centra DoktorPRO Bratislava je k dispozícii 24 hodín denne. Stačí vyplniť online formulár na našej stránke alebo zavolať na číslo horúcej linky (0800-200-000) a vybrať vhodný čas. Dbajte o svoje zdravie.

ZDROJ: DoktorPRO.sk


Štítky :

lekari reklama

lekari reklama