Zdieľanie

EVALAR – Sila rastlín z nedotknutých hôr pohoria Altaj. Evalar je jedným z najväčších výrobcov výživových doplnkov v Rusku už viac ako 25 rokov. ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 28.03.2024 categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

EVALAR – Sila rastlín z nedotknutých hôr pohoria Altaj.

Evalar je jedným z najväčších výrobcov výživových doplnkov v Rusku už viac ako 25 rokov. V našej ponuke je viac ako 200 výrobkov na prírodnej báze. Poslaním spoločnosti je poskytnúť každému človeku príležitosť na zachovanie svojho zdravia a kvality života, prirodzenou cestou.

Rozsah činnosti spoločnosti zahŕňa výrobu biologicky aktívnych prísad do potravín a špeciálnych potravinových výrobkov vo forme: tabliet, kapsúl, tekutých koncentrátov a čajových vrecúšok.

V čom spočíva naša výnimočnosť?

V nedotknutej časti pohoria Altaj má spoločnosť Evalar vlastné plantáže, na ktorých pestuje viac ako 30 druhov bylín, ktoré sú zdrojom najúčinnejších, čisto prírodných surovín.

Evalar bol jedným z prvých výrobcov výživových doplnkov, ktorý vytvoril uzavretý cyklus výroby z plantáže až po finálny výrobok.

Plantáže sa nachádzajú len 30 minút od výrobného závodu. Tento jedinečný systém vývoja produktov umožňuje kontrolu kvality na každom kroku výrobného procesu so zárukou vynikajúcej účinnosti a čistoty.

Evalar zaručuje vynikajúcu účinnosť a čistotu produktov.

Dodržiavanie kvality výrobného procesu a produktov je zabezpečené okrem iného aj formou certifikácií európskymi, ale aj americkými agentúrami:

GMP certifikovaná výrobná prax – USA a európske normy , ISO 9001, FSSC 22000 (Food Safety

System Certification 22000)

Spoločnosť Evalar po vykonaní auditu americkou spoločnosťou NSF International, obdržala certifikát o zhode s GMP požiadavkami na biologicky aktívne NSF / ANSI 173 prídavné látky sekcie 8.

Tieto požiadavky zodpovedajú požiadavkám CFR21, časť 111 kódexu federálneho zákona Úradu pre kontrolu potravín a liečiv (FDA - Food and Drug Administration).

NSF International – nezávislá nezisková organizácia, aktívna v oblastiach - ochrana životného prostredia, ľudské zdravie, bezpečnosť potravín a pitná voda.

Dobrovoľná certifikácia a audit podľa štandardov NSF International, kladie veľmi prísne požiadavky na výrobcov, výrobné procesy s cieľom zabezpečiť vysokú kvalitu a bezpečnosť vyrábaných potravín. NSF Certifikát potvrdzuje, že výrobca skutočne venuje veľkú pozornosť zabezpečeniu vysoko kvalitných produktov a dohliada, aby výroba produktov zodpovedala použitiu preukázane bezpečných surovín, výrobný proces bol podrobený prísnemu testovaniu hotových výrobkov v laboratóriu a spĺňal požiadavky všetkých ukazovateľov kvality a bezpečnosti.

Okrem domáceho ruského trhu sú výrobky Evalar zastúpené vo viac ako 20 krajinách po celom svete. V súčasnej dobe sa 10% produkcie exportuje a do roku 2020 vzrastie na 15%.

V roku 2014 otvoril Evala r zastúpenie v Miami (USA), od roku 2015 je Evala r zastúpený aj vo Francúzsku a Austrálii. Centrála pre trhy východnej a juhovýchodnej Európy bola otvorená v roku 2016 v Bratislave, Slovensko.

Ako firma orientovaná na zákazníka a trh, zamestnávame rad vysoko kvalifikovaných pracovníkov. Náborom špecialistov chceme dosiahnuť ambiciózne ciele rastu a úspešne uvádzať nové produkty na trh.

www.evalar.sk



Všetky naše produkty sú:


- bez obsahu lepku

- vhodné pre vegetariánov

- bez obsahu GMO

Štítky :

lekari reklama

lekari reklama