Zdieľanie

Dezinfekcia pre nemocnice a domovy Dezinfekcia posteľovín a nemocničnej bielizne s cieľom dekontaminácia textilu používaného v zdravotníckych zariadeniach. Na pranie a ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 29.04.2024 Zobrazené: 873698x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Dezinfekcia posteľovín a nemocničnej bielizne s cieľom dekontaminácia textilu používaného v zdravotníckych zariadeniach. Na pranie a dezinfekciu bielizne odporúčame používať prostriedky, ktoré neodfarbujú a nepoškodzujú lôžkoviny ani pri dlhodobom používaní.


Dovozu a predaju kvalitných dezinfekčných prostriedkov sa zaoberá firma KRÁSNÝ – zdravotnícka technika s.r.o. Prezrite si bohatú ponuku produktov na stránkach venovaných užitočným pomocníkom na dezinfekčné prostriedky . Oceníte aj skladovú dostupnosť prostriedkov!


Dezinfekcia poste ľ ovín DESILINE DC






Lôžkoviny sa v nemocniciach používajú denne a pacienti v nich trávia veľa hodín, preto je dôležité sa o ne precízne starať a dezinfikovať. Máte možnosť vybrať si z ponuky dezinfekcie bielizne DESILINE DC – flakón 1 liter koncentrátu a DESILINE DC – kanister 5 litrov.


Dezinfekcia riadu BAXIOL SID





Dezinfekčný prostriedok BAXIOL.SID určený na dekontamináciu, umývanie a dezinfekcia riadu (poháriky, hrnčeky, tácky, na hrnce a kastróly, taliere a príbory a pod.) Dezinfekcia sa používa na ručné aj strojové umývanie riadu pri teplotách až do 60 °C . Máte možnosť vybrať si z ponuky dezinfekcie bielizne BAXIOL.SID – flakón 1 liter koncentrátu a BAXIOL.SID – kanister 5 litrov.



Odporúčame vám francúzske dezinfekčné prostriedky STÉRIDINE, ktoré sú veľmi silné proti vírusom a pritom šetrné k prírode a životnému prostrediu. Dezinfekčné prostriedky STERIDINE spĺňajú najnáročnejšie kritériá, a preto sa odporúčajú aj obzvlášť citlivým osobám, ktoré trpia na rôzne alergie či ekzémy. Všetky tieto prostriedky vyhovujú najnovším predpisom EÚ, sú homologované a vybavené kartami bezpečnostných údajov v českom jazyku, podľa medzinárodnej smernice REACH.


Firma KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o. expeduje dezinfekčné prostriedky na Slovensko prostredníctvom Českej a Slovenskej Pošty.

Štítky :

lekari reklama

lekari reklama