Zdieľanie

Lekárska fakulta UK v sobotu otvorí svoje brány pre záujemcov o štúdium Bratislava 20. apríla (TASR) - Lekárska fakulta Univerzity Komenského (UK) v Bratislave v sobotu o ...

authorTASR dateVloženie/úprava Sobota, 03.05.2024 categoryDenné správy commentsČítané 222x

Bratislava 20. apríla (TASR) - Lekárska fakulta Univerzity Komenského (UK) v Bratislave v sobotu o 9.00 h otvorí svoje brány pre záujemcov o štúdium medicíny. Dozvedia sa viac o štúdiu, fungovaní fakulty a jej priestoroch, či tipy ako sa na prijímacie skúšky pripraviť.
"Po predchádzajúcom vysokom záujme zo strany uchádzačov o štúdium sme sa rozhodli sprístupniť naše priestory a priblížiť vyučovací proces na našej fakulte už druhýkrát v tomto akademickom roku. Pozývame všetkých šikovných stredoškolákov či absolventov, aby navštívili našu fakultu, ktorá je nielen špičkovou vzdelávacou, ale aj vedeckou inštitúciou," uviedol dekan fakulty Juraj Payer.
Zástupcovia pedagógov aj študentov im počas prednášky predstavia fakultu a vysvetlia, aké nové metódy pri vzdelávaní budúcich lekárov používajú. Návštevníci si tiež môžu pozrieť priestory fakulty či za pomoci medikov vyskúšať svoj prvý steh na simulátoroch. Uchádzači o štúdium dostanú aj tipy, ako sa na prijímacie pohovory najlepšie pripraviť.
Prehliadky začínajú o 9.00, 10.30, 12.00 a 13.30 h. "Vstup o 13.30 h bude pre záujemcov o štúdium v anglickom jazyku. Z kapacitných dôvodov prosíme uchádzačov o registráciu," uviedla fakulta s tým, že registrovať sa môžu na webe fakulty.


rt mj

Štítky :

lekari reklama

lekari reklama