Zdieľanie

Sprevádzkoval sa odborný web DEZINFEKCE.sk na podporu boja proti koronavíru Dezinfekcie radu STÉRIDINE inaktivujú široký rad patogénov a pritom nepoškodzujú životné prostredie.

authorTASR dateVloženie/úprava Sobota, 29.03.2024 Zobrazené: 851871x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Dezinfekcie radu STÉRIDINE inaktivujú široký rad patogénov a pritom nepoškodzujú životné prostredie.


Dezinfekčné prostriedky STÉRIDINE spĺňajú najnáročnejšie kritériá a preto ich odporúčame zvlášť citlivým ľuďom, ktorí trpia najrôznejšími alergiami a inými nežiaducimi reakciami.


Dezinfekcia a dezinfekčné prostriedky nielen v čase koronavírusu


Pokročilé zdravotníckej technológie oceníme najmä v súčasnej dobe Koronavirové pandémie. Potreba pravidelné dezinfekcie plôch by ešte pred časom znamenala významné zhoršenie alergických ťažkostí pre ľudí s citlivou pokožkou. V súčasnosti však máme k dispozícii oveľa šetrnejšiu dezinfekciu, ktorá nekompromisne zlikviduje všetky baktérie a vírusy, pritom je však šetrná aj k jemnej a citlivej pokožke alergikov a detí.


Kvalitné Dezinfekcie expedujeme na Slovensko


Dezinfekčné prostriedky expedujeme na Slovensko prostredníctvom Českej a Slovenskej pošty. Ide o kvalitné dezinfekcie radu STÉRIDINE, ktoré sú hypoalergénne voči personálu a pacientom, a pritom nekompromisné k patogénnym mikroorganizmom, a vyhovujú najnovším predpisom EÚ. Okrem iného u nás nájdete katalóg dezinfekcií a manuál, ako sa chrániť pred koronavírusom.




ZDROJ: www.desinfekce.sk

Štítky :

lekari reklama

lekari reklama